ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

H ενυδάτωση προσώπου είναι μια αισθητική εφαρμογή που αποτελεί το πιο βασικό βήμα για μία απαλή υγιή κι ελαστική επιδερμίδα.Μαζί με τον βαθύ καθαρισμό προσώπου είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο καθώς θεωρείται μια αναγκαία ρουτίνα.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

H σοκολάτα θα αγκαλιάσει το σώμα σας, θα σας χαλαρώσει,θα θρέψει και θα ενυδατώσει το δέρμα σας.Η σοκολάτα, και συγκεκριμένα το κακάο, έχει κάποια ευεργετικά συστατικά, όπως μεταλλικά άλατα, βιταμίνη Β και αντιοξειδωτικά συστατικά. Χάρη σε αυτά τα συστατικά αποκτά ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και μπορεί ακόμα και να αλλάξει τη διάθεση μας.Η σοκολατοθεραπεία καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία εξάλειψης του λίπους. Η αντιοξειδωτική δράση της σοκολάτας, διασπά τα λιπίδια και αυτά μαζί με άλλες βλαβερές τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό μας. Η επιδερμίδα σας ενισχύεται με βιταμίνη Β και αμινοξέα και προστατεύεται από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καλοσχηματισμένα φρύδια, άψογο περίγραμμα χειλιών και τονισμένο βλέμμα όλη μέρα, κάθε μέρα και κάθε στιγμή;...Καλώς ορίσατε στο κόσμο του μόνιμου μακιγιάζ...
Μόνιμο μακιγιάζ ,είναι μια τεχνική που επιτρέπει να έχουμε ένα διακριτικό μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις,με άριστης ποιότητας σύγχρονο μηχάνημα,με ειδικευμένες βελόνες μιας χρήσεως & υπό αλλεργικά χρώματα υψηλών προδιαγραφών παρασκευής,καθώς και τοπικά αναισθητικά για ανώδυνο αποτέλεσμα κατά την διάρκεια τις θεραπείας.  Δημιουργείτε ένας πολύ μικρός ερεθισμός που γρήγορα επουλώνεται.

Αξιοποιήστε την ομορφιά του προσώπου σας !!! Τονίζοντας το χρώμα και το σχήμα στα φρύδια τα μάτια και τα χείλη σας μπορείτε να διορθώσετε τυχόν ατέλειες του προσώπου σας και να αναδείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας.

Ημερολόγιο

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31